PES 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması İndir Güncel

pes 2013 spor toto süper lig yaması indir,pes 2013 spor toto süper lig yaması full indir,pes 2013 spor toto süper lig yaması indir gezginler,pes 2013 spor toto süper lig yaması indir güncel


PES 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması İndir Güncel

Son birkaç yıldır Pro Evolution Soccer 2013 için iyi olmuştur. Onlar hala FIFA kaybetti yere geri pençe çalışıyor Pro Evo serisinin için çok iyi olmamıştır, ama kadarıyla bu yılki yineleme söz konusu olduğunda, bu almaya değer bir yolculuk oldu. Yönünde net bir duygusu: Bunun nedeni seri girişlerin son çift üzerinde yapılan ilerleme sayesinde, Konami'nin en son futbol video oyunu, en son öncekilerin yoktu şey vardır olmasıdır.


Tekrar tekrar kendi kimliğini bulmaya çalışırken PES deneme gibi son iki yılda, hissettim. PES 2011 biraz eski okul arcade yoğunluğu ile boyanmıştı daha gerçekçi sunum ve fizik getirdi. PES 2012 bu temeller üzerine inşa edilmiş, ancak maçlarda hızını ramping ise oyuncunun hücum oyunu bir vurgu daha yerleştirilir.

PES 2013 hassas bir ölümcül derecesi ile tüm bu unsurları birleştiriyor. Onların oyuncunun ayaklarınatopu üzerinde Rasputin gibi kontrolü ile player hediye iken geçen yıladım geri terazi ( ve bunun için şükür) . Sonuç simülasyon ne de çarşı ama atari savaşçı olarak derin hakkında bir kontrol sistemi ileiki ince bir karışımıdır , ne bir oyundur .

Şimditepeler için çalışan Deneyimsiz başlamadan önce , kendi denetimleri önemli derinliği sunan rağmen , PES 2013 hala çok erişilebilir olduğuna işaret değer . Oyuncular ilk maçın baş önce bile ,oyun onlarkontrolleri ile kulpları almak için mini oyun öğreticiler listesinde yer almak göstermektedir . Burada , onlar bir ceza alarak oldukça gülünç kolay olduğunu öğrenmek , ama onların omzuna bir lob veya topuk fiskeleme bir pas yakalama incelik belli bir derecede alır edeceğiz . Bu on - the- top becerilerini uygulama içinzaman ayırdığınız gerçekten değer - oyuncular Acemi seviyeye oyunun genel zorluk bırakmak zorunda ve bunu yapmak için birazAI dövdü bulmak bile .

1 yorum:

  1. Pes 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması Indir Güncel - Indir Gezginler Indir >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Pes 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması Indir Güncel - Indir Gezginler Indir >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Pes 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması Indir Güncel - Indir Gezginler Indir >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

etiketler

gezginler indir download yükle full çalışan son sürüm son versiyon version güncel hızlı çabuk fulloyun oyuncehennemi ahmetturan torrent ftp indirme indirmek bilgisayara indir 2018 2019 Sağlam Kafa |Sağlam Kafa Forum